Introductie Gielissen

Introductie Gielissen Interiors & Exhibitions
Introductie Gielissen

  

Geen goed bedrijf zonder goede medewerkers. Zonder vakbekwaamheid, toewijding en inzet van onze medewerkers zou Gielissen niet bestaan. Gelukkig zijn goede medewerkers in 9 van de 10 gevallen ook tevreden medewerkers. En andersom. Dat willen we graag zo houden.

Ontwikkeling

'Stilstand is achteruitgang' zegt het spreekwoord. Daar zit zeker een kern van waarheid in. Iedereen wil vooruitgang boeken. .Voor onze medewerkers is het goed om zich binnen het vakgebied verder te ontwikkelen.

Een goede start is het halve werk

Nieuwe medewerkers worden niet zomaar in het diepe gegooid. We bieden daarom zowel een collectief als individueel introductieprogramma aan. Daarmee willen we een stevig fundament leggen onder de nieuwe baan.

Persoonlijk Ontwikkel Plan

Op basis van het jaarlijkse functioneringsgesprek stellen medewerker en leidinggevende samen voor het komende jaar een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) op. Met behulp van een POP stimuleren we werknemers nóg meer kennis, ervaring en vaardigheden op te doen.

Ontwikkeling en opleiding

De eigen werkplek is dé leerplek bij uitstek. Niet alles is echter intern onder de knie te krijgen; daarom is er jaarlijks een flink budget voor externe opleidingen.

Gezondheid & Welzijn

Wie goed in zijn vel zit, presteert beter. Daarom is gezondheid van belang voor onze medewerkers. Wekelijks houdt een bedrijfsarts en een fysiotherapeut bij Gielissen spreekuur.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt om te leven, je leeft niet om te werken. Hoe leuk dat werk ook kan zijn. Daarom biedt Gielissen medewerkers een goed, marktconform pakket arbeidsvoorwaarden aan.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner