Zomer evenementen

Zomer evenementen & Gielissen samen naar succes
Foto 1/3
3 unieke zomer evenementen

Kleine klussen voor grote merken

Gielissen realiseert regelmatig grote projecten voor relatief kleine opdrachtgevers, maar ook vice versa: voor grote, nationale zomerevenementen hebben we een enkele kleine, maar opvallende zaken gerealiseerd. Zoals:

Het Milner Beach Volleybal Event

Kaasmerk Milner produceert 30+ kazen, dus minder vet, dus gezonder en ook nog eens erg lekker. Om een jonge doelgroep aan te spreken sponsoren ze beachvolleybal­toernooien. Daarom bedacht Sponsorship Consultancy­bureau Trefpunt een opblaasbare kaasbar met bijbehorende elementen (zoals zitkaaspunten), die wij vervolgens produceerden.

Brand bier op Oeral en De Parade

Op grote zomerevenementen gaat een koel biertje er graag in. Maar dan moet die wel voorhanden zijn. Daarom bedacht Gielissen voor Brand bier een rijdende koelkast in de vorm van een biervat. Gekozen werd voor een ambachtelijk uitstraling, omdat Brand bier staat voor ambachtelijkheid en eeuwenlang vakmanschap.

DE-koffiebar op Lowlands en Pinkpop

Lowlands en Pinkpop trekken jaarlijks duizenden popliefhebbers. Soms is het stralend weer, soms valt het met bakken uit de lucht. Zo zijn nu eenmaal onze zomers. Een goede, verse kop koffie valt bij elk weertype wel in de smaak. Vandaar dat Gielissen al jarenlang op deze popevenementen voor Douwe Egbers de DE-Coffee Chill opbouwt en installeert. Topkoffie in een toptent op toppopfestivals.

Design door: Gielissen Interiors & Exhibitions

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Event Branches
Event Service

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten