Ziggo

Ziggo & Gielissen samen naar succes
Foto 1/5
Het interieur van Ziggo Utrecht

De vreemde, kleurrijke eend in de bijt

In mei 2008 fuseerden de regionale kabelaanbieders @Home, Casema en Multikabel tot Ziggo. Deze nieuwe speler op de landelijke markt moest een geheel nieuw bedrijf worden, met een andere naam, eigen ambities en een nieuwe positionering in de markt. Ontwerpbureau Aestron verzorgde de branding, Heyligers design + projects kreeg de opdracht het interieur voor zowel de regiokantoren als voor het centrale kantoor te ontwerpen. En wij, ten slotte, realiseerden het interieur.

Central Office Utrecht

Vier van de vijf regiokantoren werden getransformeerd tot plaatselijke Customer Contact Centers, zodat de service dichtbij de klant blijft. Daarnaast kwam er een centraal gelegen hoofdvestiging voor de overkoepelende activiteiten en de directie: het Central Office in Utrecht.

Traditioneel cellenkantoor

Het kantoorgebouw waar Ziggo zijn hoofdvestiging heeft, stamt uit de jaren zeventig. Een ondiep en daardoor licht, langgerekt gebouw dat was ingericht als traditioneel cellenkantoor. Nadat het volledig was gestript en opgetopt met één verdieping, werd er een nieuwe entree aan toegevoegd. Met een laag plafond en veel trappen was het niet het meest geschikte gebouw voor dynamisch werken.

Nieuwe lichte entree

Op de begane grond, vlakbij de nieuwe, lichte entree, liggen de ruimten die ook door bezoekers worden gebruikt: het restaurant - met flexibele werkplekken - de mediaruimte en de huiskamer. Deze kamer is speciaal ingericht om de bezoekers de verschillende mogelijkheden van televisiekijken te laten ervaren.

Design door: Heyliger Design + Projects

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Samenwerking met architecten


Branches

Utiliteit

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten