Van Lier

Van Lier & Gielissen samen naar succes
Foto 1/4
De look en feel van Van Lier Concept Store

Waar traditie, historie, jong en modieus samenkomen

Van Lier is een tegenstrijdig merk. Het heeft traditie en historie, maar ook een jonge en modieuze kant. Wij verzorgden het interieur van twee nieuwe winkels Van Lier winkels: in Den Haag en Utrecht.

Chique en stijlvol

In het historische stadshart van Den Haag, op Hoogstraat 28, is de Van Lier Concept Store te vinden. De winkel, van 100 vierkante meter, is de derde Van Lier Concept Store, na Amsterdam en Rotterdam. Geert van Spaendonck, eigenaar van Van Lier: "In Den Haag wilde ik een chique en stijlvolle Van Lier winkel creëren, die aansluit bij de interieurstijl die je terugvind in de vele prachtige Haagse herenhuizen en villa's."

Iedere store anders

In de Concept Stores combineerde Gielissen de stijl van het Van Lier merk met de sfeer van de stad waarin de winkel is gelegen. Daarom is iedere Van Lier Concept Store weer anders. In Den Haag domineert de kleur koninklijk blauw in een maagdelijk witte basis. "De accenten zijn in goud uitgevoerd, dat is de finishing touch" aldus Van Spaendonck.

Wereldse zaak op menselijke maat

Ook de vierde Van Lier Concept Store, aan de Choorstraat 19 te Utrecht, heeft Gielissen verzorgd. Hier treffen bezoekers de beroemde Van Lier vloer aan: geheel handmatig gemaakt uit teakhout met ingelegde wengé banen om het effect van een jacht dek te creëren. De stalen wenteltrap naar boven geeft een modern industrieel accent aan de zaak. Voor het passen is een rustig gedeelte gecreëerd. Geheel in de stijl van de Utrechtse binnenstad is het een wereldse zaak op menselijke maat.

Design door: Gielissen Interiors & Exhibitions

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Concept tot uitvoering


Branches

Retail

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten