Theater Hangaar

Theater Hangaar & Gielissen samen naar succes
Foto 1/4
Complete inrichting militair vliegveld Valkenburg

Een bijzondere klus voor een bijzondere musical

Soldaat van Oranje. Wie kent het verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis niet? Na het boek en de film kwam de musical. Op een historische locatie: in een grote hangar op het voormalig militair vliegveld Valkenburg te Katwijk.

Uniek theaterconcept

De oorlogsbelevenissen van een aantal Leidse studenten, onder wie Erik Hazelhoff Roelfzema, werd vertaald in een theaterspektakel dat z'n weerga niet kende. Niet alleen om het manhaftige verhaal en de toepasselijke locatie, maar ook om het unieke theaterconcept.

Onze bijdrage

Uiteraard is de TheaterHangaar, zoals het theatercomplex heet, voorzien van allerlei hospitality-faciliteiten en andere publieksruimten, zoals een entree en een garderobe, een foyer, een restaurant (Restaurant Noordeinde met uitzicht op de landingsbaan), zelfs een tentoonstellingsruimte met een expositie over de Tweede Wereldoorlog.

Al die faciliteiten zijn in een apart gebouw vóór het eigenlijke theater ondergebracht (interieurontwerp door ontwerpstudio SEVV). En daarmee is meteen het lijntje naar Gielissen gelegd. Want in opdracht van de TheaterHangaar B.V. hebben we dit gebouw compleet ingericht, van gordijnen tot meubilair en van garderobe tot verlichting. Een bijzondere klus voor een bijzondere musical.

Design door: ontwerpstudio SEVV

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Event Management
Event Service

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten