Sony Benelux

Sony Benelux & Gielissen samen naar succes

"Gielissen had zes weken de tijd om de showroom te realiseren. Hoe ze het voor elkaar hebben gekregen weet ik niet, maar het is ze gelukt!"

Bart Panman
Directeur Communicatie
Sony Benelux

Foto 1/5
Vernieuwing showroom

A showroom like no other

'Like.no.other'. Dat is de slogan van Sony. Sony is uniek, zo claimt het beroemde Japanse consumentenelektronicamerk. Niet te vergelijken met welk ander merk ook, niet in technologisch opzicht en niet wat design betreft. Een mooie claim natuurlijk, maar dat moet je dan wel bewijzen en laten zien. Aan de consument uiteraard, maar zeker ook aan de verkopers van je merk: de retailers.

Merkuitstraling

Om die reden heeft het hoofdkantoor van Sony Nederland in Badhoevedorp een compleet nieuwe showroom laten bouwen. Gebouwd en ingericht door Gielissen. Een showroom met producten van camcorders tot notebooks, van portable en car audio tot digitaal fotografie en van home cinemasets tot de meest uiteenlopende accessoires. Die groepen zijn stuk voor stuk weer onder te verdelen in tientallen types, modellen en uitvoeringen. Laat dat maar eens op een systematische en overzichtelijke manier zien. Dat vergt ruimte, een logische indeling en een echte merkuitstraling.

'Total make over'

Omdat de oude showroom daar ongeschikt voor was, besloot Sony om die een facelift te geven, alhoewel de uitdrukking 'total make over' hier meer op z'n plaats is. Eigenlijk is alleen de locatie in het gebouw hetzelfde gebleven.

Design door: Gielissen Interiors & Exhebitions

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Branches

Retail

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten