Muziekgebouw Frits Philips

Muziekgebouw Frits Philips & Gielissen samen naar succes
Foto 1/5
Meubelinterieur tijdens redesign

Als muziek in de oren

Het redesign van het Muziekgebouw Frits Philips - één van Eindhovens bekendste plekken - was een groot en complex project met een totale omzet van ruim € 10 miljoen. In zeer korte tijd hebben veel verschillende partijen een ambitieuze vernieuwingsplan gerealiseerd, waarin licht, technologie en design de hoofdrol spelen.

Een mooie showroom

Wij produceerden en plaatsten alle meubels op maat. De bars, de balies, de kiosken, de tafels, de banken en zitjes, allemaal fraaie ontwerpen van Van Eijk & Van der Lubbe zijn door Gielissen tot werkelijkheid gemaakt. En ook voor ons was de korte productietijd behoorlijk spannend. Met een kort tijdsbestek heb je geen enkele rek. Mede dankzij het goede samenspel met de ontwerpers van het meubilair hebben we het toch gered.

Uitgebreid netwerk

Samen met partijen uit ons uitgebreide netwerk van specialisten hebben wij dit speciale ontwerp tot een mooi en spraakmakend resultaat kunnen brengen. Wij zullen de komende tijd vaak langskomen met (potentiële) klanten; we hebben er nu mooie showroom bij, zo vlak bij onze hoofdvestiging.

Design door: Van Eijk en van der Lubbe Geldrop

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Branches

Vrije Tijd

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten