Multi Development België

Multi Development België & Gielissen samen naar succes

"Met Gielissen bereik je nog eens wat, dat zie je hier wel."

Wendy Houtmans
Projectmanager Multi Development België
Multi Development België

Foto 1/2
De Antwerpse Stadsfeestzaal

In elk opzicht een feest voor het oog

Menige stad in België heeft z'n 'stadsfeestzaal'. Maar als één stadsfeestzaal z'n naam echt waard is, dan is het wel die van Antwerpen. Na een fikse brand in 2000 werd het gebouw in oktober 2007 weer geopend. En een feestzaal is het weer geworden; een feest voor het oog, een feest om er te zijn.

Getransformeerd

Nina Graziosi, directeur van het Nederlandse architectenbureau Graziosi Progretti, vond het vanaf het begin een enorme uitdaging. "Ik zag meteen dat de horeca-interieurelementen niet moesten gaan concurreren met het rijk gedecoreerde neoclassicistisch interieur. Alleen moet je dan wel een partner vinden die zo'n opzet en alle bijbehorende facilitaire elementen kan vertalen naar haalbare materialen en kan produceren en opbouwen."

In een half jaar tijd gerealiseerd

Nina: "We hadden al vaker samengewerkt met Gielissen en we wisten wat we aan ze hebben, vooral als het om gecompliceerde interieurprojecten gaat. En ook dat ze bepaalde problemen niet uit de weg gaan, want die lagen er meteen al in het tijdstraject. In plaats van de normale anderhalf jaar doorlooptijd die voor een dergelijk gecompliceerd project staat, hadden we door allerlei oorzaken maar een half jaar. Daardoor konden ze zich goed voorbereiden op zaken als 9de planning, de logistieke aanpak, de materiaalkeuze en het bedenken van bepaalde technische oplossingen."

Design door: Graziosi Progetti

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Samenwerking met architecten


Branches

Horeca

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten