MinBuZa, Shell, Unilever en partners

Shell-Unilever-Dutch Embassy Abu Dhabi-TNO-Eijkelkamp-WUR-Holland Lounge-Tebodin-WaterQ-ECN-Oxycom-Berson-Utrecht University

"Hartelijk dank aan jullie allemaal, het was prettig samenwerken met jullie. Volgend jaar zullen we zo mogelijk een nog groter paviljoen hebben met nog meer participanten."

Huib de Bliek
Deputy Head of Mission Nederlandse ambassade in Abu Dhabi
MinBuZa, Shell, Unilever en partners

Foto 1/5
Nederlands Paviljoen op de IWS

Nederland onderscheidt zich op IWS

Het Nederlands paviljoen was een in het oog springende aanwezigheid op de IWS Conference in Abu Dhabi. Het paviljoen onderscheidde zich niet alleen door een krachtige kleurstelling maar ook door het concept. Dit concept verbond de verschillende participanten door een geabstraheerde rivier die zich op 4 meter hoogte om de stand heen wond en eindigde in een daadwerkelijke waterval.

De rivier stelde in feite de NEXUS voor, de verbindende factor tussen twee belangrijke factoren, food en energy.  Alle deelnemers van het paviljoen hadden ook een directe link met water, energy, of food.

Het resultaat was een aanwezigheid die zorgde voor zeer veel bezoekers en door de opzet en invulling een levendige en belevenisvolle indruk gaf.

Design door: Gielissen

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten