MBO raad

MBO raad & Gielissen samen naar succes

"Met een groot project als dit moet je met partners werken waar je op kunt bouwen"

Coen van Ham
Eigenaar Eindhovense designbureau COEN!
MBO raad

Foto 1/5
Het nieuwe interieur van de MBO Raad in Woerden

Interieur die de identiteit weerspiegelt

De MBO Raad is de brancheorganisatie van onderwijsinstellingen in het middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. Zij benaderden het Eindhovense designbureau COEN! en architectenbureau Bos & Alkemade om het interieur van hun nieuwe kantoorpand in Woerden te ontwerpen. Daarbij ging het om de totale ruimteaankleding, dus ook vloer- en wandbekleding, meubelontwerp en kunstwerken.

Cruciaal

Elke organisatie en iedere onderneming met een beetje gevoel voor eigenwaarde weet dat identiteit van cruciaal belang is voor imago en uitstraling. Die identiteit is doorgaans wél in allerlei externe communicatieve zaken terug te vinden, zoals het logo, de huisstijl, de website en het foldermateriaal, maar opvallend vaak niet in het interieur. Bureaus, stoelen, lampen zijn soms wel goed gecombineerd tot een esthetisch geheel, maar daar blijft het dan vaak bij. Zo'n interieur mist identiteit. Het Eindhovense designbureau COEN! pakt dat anders aan.

Het gaat om identiteit

Bij het ontwerpen van interieurs en huisstijlen gaat COEN! uit van een geheel eigen filosofie. Coen van Ham, eigenaar: "Identiteit. Daar gaat het bij ons om. Een interieur moet staan voor de identiteit, de kernwaarde van de organisatie. De identiteit moet daarin zichtbaar worden, letterlijk gestalte krijgen. Het interieur krijgt daarmee een identiteitslaag."

Topkwaliteit

Gielissen heeft de door COEN! ontworpen identiteitslaag binnen het interieur gerealiseerd. Coen van Ham: ""Ik had al een keer eerder met ze gewerkt en dat was me prima bevallen. Je merkt in alles dat Gielissen, net als wij, topkwaliteit levert."

Design door: COEN!

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Samenwerking met architecten


Branches

Utiliteit

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten