Lola's Bar/Restaurant/Club

Lola's Bar/Restaurant/Club & Gielissen samen naar succes

"De ontwerpers zeiden dat Gielissen bepaalde onderdelen mooier had uitgevoerd dan zij hadden ontworpen"

Edgar Tempelman
Eigenaar
Lola's Bar/Restaurant/Club

Foto 1/5
Inrichting van clubcafé-restaurant Lola's

Het kloppend hart in hartje Amsterdam

'Wow', denk je als je voor het eerst Lola's binnen stapt. Het interieur is namelijk precies zoals het moet zijn. Ruimtelijk en transparant, strak en modern en juist warmte en gastvrijheid uitstralend. Dat laatste wordt vooral gecreëerd door de delicate kleurstellingen: alles is perfect op elkaar afgestemd.

Rookvrije ruimte

Samen met een tabaksfabrikant kwamen eigenaren Robbert van Leeuwen en Edgar Tempelman op het idee om de royale rookvrije ruimte te integreren in het geheel. Geen rookruimte die, zoals je veel in de grotere etablissementen ziet, duidelijk apart staat van de rest van het café. Door veel glas te gebruiken, de houten kolommen deel uit te laten maken van zowel de rookvrije ruimte als de niet-rookruimte werd dat effect bereikt. "Het is nu net een grote serre," legt Tempelman uit, "waarin je net als bij je thuis even apart kunt gaan zitten, maar je je toch niet onttrekt aan het huiselijke gebeuren. "

De expertise van Gielissen

Van Leeuwen: "Voor de invulling van het concept en het bouwen en inrichten van de ruimte kwamen we bij Gielissen uit. Die hadden dat vaker gedaan, onder meer in Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Maar toen we tijdens de eerste verkennende gesprekken hoorden dat hun expertise ook lag in het bouwen van complete horeca-interieurs, kwam van het een het ander. Alles is door hen uitgevoerd, behalve het losse meubilair en de keuken. En we zijn meer dan tevreden. Wat ons vooral opviel was hun uitvoeringssnelheid: geweldig gewoon!

Design door: IDing Design

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Samenwerking met architecten


Branches

Horeca

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten