IFRA Expo

IFRA Expo & Gielissen samen naar succes
Foto 1/2
Stand met stopping-power

Een andere kijk op standbouw

Op de IFRA Expo, de jaarlijkse Europese vakbeurs voor krantendrukkers en –uitgevers, moet je opvallen wil je opgemerkt worden. Tussen de imposante stands van papier-, inkt- en drukpersfabrikanten, bouwde Gielissen België een 'House of NewsPrint': een stand met schijnbaar banale, doch onverwachte bouwelementen, maar met een enorme stopping-power.

Goed getraind team

Onze partners 'Melles&Stein Messeservice' en 'Mansveld Expotech' zorgden respectievelijk voor een jong, enthousiast en goed getraind team (die de gebruikelijke infobalie overbodig maakten) en doelgerichte multimediale ondersteuning, waardoor House of NewsPrint één van de drukst bezochte standen op IFRA Expo was. Deze spontane interactie resulteerde in een maximale interesse en conversie. Op drie dagen tijd genereerde 'House of NewsPrint' met minimale standbezetting circa 80 gekwalificeerde contacten.

Impact

De stand is een mooi bewijs dat het niet altijd groots en duur hoeft te zijn om impact te hebben. Een succesvolle beursdeelname is immers niet het resultaat van een 'mooie' stand. Een alles omvattend concept opgebouwd uit verschillende bouwstenen is de kortste weg naar succes én return on investment.

Design door: Gielissen Interiors | Exhibitions | Events

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten