Het Badpaviljoen

Het Badpaviljoen & Gielissen samen naar succes

"Alles in Het Badpaviljoen is op elkaar afgestemd. Van meubilair tot accessoires"

Ferdie Dolk
Ondernemer
Het Badpaviljoen

Foto 1/4
Interieur Het Badpaviljoen

Bekijk de binnenkant ook van de zonnige kant

In Het Badpaviljoen in Domburg is alles tot in detail op elkaar afgestemd. Van meubilair tot materiaalgebruik, van accessoires tot de huisstijl. Er is gewerkt met hoogkwalitatieve materialen die aansluiten bij het monumentale pand en de omgeving. Zoals het hoort bij een badpaviljoen, is het strandgevoel vertaald in kleur- en materiaalgebruik. Stoere en luxueuze elementen zorgen voor een spannend contrast.

Laagdrempelig chic

De kracht van het interieur zit tevens in de toegankelijkheid. Het interieur is stijlvol en chic zonder hoogdrempelig te worden en sluit het perfect aan op het horecaconcept dat de ondernemers voor ogen hadden.

Best Interior Design

Dat niet alleen Het Badpaviljoen zelf onder de indruk was, werd duidelijk bij de uitreiking van de Venuez Hospitality & Style Awards 2008. Het Badpaviljoen won daar de prijs voor Best Interior Design, en liet daarbij drie andere horecagelegenheden achter zich.

Ferdie Dolk, ondernemer van Het Badpaviljoen, was erg onder de indruk van de prijs: "Het winnen van deze Award is overweldigend! We zijn net open en hebben een goed seizoen gedraaid. Dat je dan ook nog eens zo'n prijs mag ontvangen, is echt een bekroning op ons werk."Design door: Eric Kuster

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Samenwerking met architecten


Branches

Horeca

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten