Heineken

Heineken & Gielissen samen naar succes
Foto 1/5
Holland Heineken House 2012

Na Beijing 2008 en Vancouver 2010 vertrouwden Heineken en het NOC*NSF opnieuw Gielissen het concept, design en realisatie van het interieur toe van het Holland Heineken House in London. Een maandenlange voorbereiding resulteerde in een look & feel die zo mogelijk de vorige edities overtrof. Ter plaatse werd ongeveer 13.000m2 aan ruimtes ingericht om de atleten en fans optimaal te laten genieten van deze unieke Olympische ervaring.

In het Holland Heineken House waren onder meer atletenruimtes, ontvangstruimtes voor sponsoren, verschillende winkels, eetgelegenheden, mediafaciliteiten, informatiebalies en voorzieningen voor NOC*NSF en HEINEKEN te vinden. Uiteraard was er ook een grote 'huldigingszaal' te vinden waar de medaillehuldigingen van de sporters en optredens van artiesten plaatsvonden.

Nog nooit zo dichtbij

Het Holland Heineken House opende voor de 11e keer haar deuren, van 26 juli tot en met 12 augustus 2012, in het prachtige Alexandra Palace (Noord-Londen)! Nog nooit was het Holland Heineken House zo dichtbij. Per dag werden er tussen de 30.000 en 50.000 Nederlanders in Londen verwelkomd waarvan er velen het Holland Heineken House hebben bezocht. De locatie van het officiële nationale huis van NOC*NSF lag op ongeveer 20 minuten reisafstand per metro of trein van het centrum van Londen en het Olympisch Dorp. Alexandra Palace is een multifunctionele evenementenlocatie met monumentale uitstraling en is omgeven door een eigen park met fantastisch panoramisch uitzicht op de skyline van Londen. Vanaf het terras kon men het Olympisch vuur bijna zien branden!

Van 27 juli tot en met 12 augustus 2012 vonden in Londen de Olympische Zomerspelen plaats. En daar waar de Olympische Spelen zijn, vind je sinds Barcelona 1992 het Holland Heineken House. Het Holland Heineken House - de officiële thuishaven van NOC*NSF tijdens de Olympische Spelen - is niet alleen dé ontmoetingsplaats voor de Nederlandse atleten, hun families maar ook van sportbonden, VIP’s, media en vanzelfsprekend ook sportfans. Het is ook de plaats waar de medaillewinnaars van het Olympic Team Netherlands worden gehuldigd.

Kijk ook op http://youtu.be/OiIhuR-doQs voor de virtual tour en look & feel van het Holland Heineken House London 2012

 

Design door: Gielissen Interiors & Exhibitions

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Event Branches
Event Service

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten