Heineken

Heineken & Gielissen samen naar succes

"Het is goed om te zien dat Gielissen de klant centraal stelt en de mogelijkheid geeft om hun mening te ventileren"


Sponsor Manager Nederland
Heineken

Foto 1/5
Het Holland Heineken House op de Winterspelen 2010

Een 'home away from home' in Canada

Holland Heineken House is al jaren een begrip in de sportwereld. Een initiatief van Heineken en het NOC*NSF, is het sinds de eerste editie in 1992 in Barcelona op alle Olympische Spelen de vaste thuisbasis geweest voor Nederlandse sporters, familieleden en supporters. Het is dé ontmoetingsplek waar alles draait om sport- en sportbeleving. Ook bij de Winterspelen van 2010.

Verrassende combinaties

Belangrijk voor een Holland Heineken House is het creëren van een stukje Nederland in het buitenland onder het motto 'Home away from home'. Het concept voor het ontwerp is ontstaan vanuit de Canadese Maple Leaf. Deze heeft Gielissen grafisch vertaald naar ijskristallen binnen Hollandse kaders. Dat leverde verrassende combinaties op die we op allerlei manieren hebben toegepast zoals op accreditatiepassen, pay cards, speciale Heineken flesjes, papatzakjes, bewegwijzering, internet en smart phone applicaties, decors en andere inrichtingselementen, crew awards en kleding. Een hele onderneming, dus.

Zevenendertig zeecontainers

Het was geen geringe operatie: zevenendertig zeecontainers met daarin uiteenlopende spullen zoals vijf keukenunits, een complete snackbar mét bijbehorende bitterballen, kroketten en friet, koelkasten, 100.000 polsbandjes, kilometers kabels, bestek en koffiemachines zijn verscheept. Waarvan vier containers met fusten bier en biertaps. Van Heineken, natuurlijk.

Design door: Gielissen Interiors & Exhibitions

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Event Branches
Event Service

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten