Gielissen partner in retail

Winkelformules en -inrichting

"We maken het verschil!"

Foto 1/5
Specialist in alle winkelformules en -interieur

Gielissen uw partner voor retail

Een goed retailconcept bestaat uit een onderscheidende winkelinrichting die inspireert en verleidt. Een winkelmerk ademt tot in de details en straalt uit waar het merk voor staat. In dit steeds veranderend tijdperk worden ook wensen en eisen steeds belangrijker. Een winkelinrichting die in korte tijd gerealiseerd wordt, net zo snel aangepast kan worden en daarnaast past in de trends en ontwikkelingen van nu.
Gielissen Interiors & Exhibitions is specialist in interieurs en ontzorgt retailers volledig op het gebied van winkelinrichting.  Onze opdrachtgevers en toonaangevende projecten zijn uiterst divers; van de museumwinkel in het Rijksmuseum tot verschillende ING-winkels, maar ook merken als NIKE en Van Bommel behoren tot ons portfolio.

Met 12 vestigingen wereldwijd en marktleider en top 5 speler in Europa realiseert Gielissen al ruim 76 jaar naast hoogwaardige (maatwerk)interieurs ook beurspresentaties en events voor diverse marktsegementen.

Gielissen biedt regelmatig interessante functies aan binnen diverse vakgebieden. Wil je meer weten, ben jij onderscheidend en weet jij het verschil te maken, neem dan contact met ons op.

Design door: Gielissen Interiors & Exhibitions

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten