Gasunie

Gasunie & Gielissen samen naar succes
Foto 1/3
Ontwerpen en bouwen Nederlands Paviljoen

Eén paviljoen voor acht exposanten

De World Gas Conference (WGC) in Argentinië is een internationaal gasplatform waar alle prominente wereldspelers acte de présence geven. Op initiatief van de Gasunie presenteren de Nederlandse deelnemers zich in één paviljoen. Ontworpen en gebouwd door Gielissen.

Nederland als gasrotonde

De energiemarkt is flink in beweging en daarmee ook de gasindustrie. Omdat het Europese gasnetwerk in Nederland verdicht tot één centraal gasknooppunt, is ons land de laatste jaren uitgegroeid tot dé gasrotonde van Europa, Met als gevolg een grote diversiteit aan bedrijven uit de gasindustrie.

Plafond als gastnetwerk

De afdeling Concept & Design van Gielissen nam als leidraad voor het standconcept de 'core business'. Dat komt vooral tot uiting in het plafond, de wanden en de panelen. In het plafond gebeurt dat met een asymmetrisch raster van gekleurde banen (het gasnetwerk) waarbij lopende Led-verlichting het netwerk symboliseert. Het totaal straalt daardoor enerzijds de sterke bundeling van know how en expertise van onze gasindustrie uit en anderzijds de grote diversiteit binnen die sector.

Gielissen verzorgde in Buenos Aires ook allerlei bijkomende services, zoals av-apparatuur, drukwerk, hostesses en nachtbewaking.

Design door: Gielissen Interiors & Exhibitions

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten