Floris van Bommel

Floris van Bommel & Gielissen samen naar succes

"Met Gielissen is het gewoon perfect werken. We voelen elkaar naadloos aan"

Floris van Bommel
Eigenaar
Floris van Bommel

Foto 1/2
Personality schoenmerk op Duitse markt

Wie de schoen past...

Van Bommel schoenen zijn een begrip in Nederland. Al eeuwenlang, want de eerste Van Bommel begon al in 1734 de later zo befaamde schoenenfabriek. De drie broers die nu het familiebedrijf leiden, Reynier, Floris en Pepijn, vormen dan ook de negende generatie. Een generatie met allerlei ambitieuze plannen. Eén daarvan is het lanceren in 2008 van het exclusieve merk Floris van Bommel op de Duitse markt.

Een onverwoestbaar merk

Is Van Bommel in eigen land met 1.200 verkooppunten een onverwoestbaar begrip, in onze buurlanden is dat een stuk minder. Floris van Bommel: "Dat betekent dat je verkooppunten, dus Floris van Bommel-shops, moet gaan creëren. De eerste is begin dit jaar in Berlijn geopend, in het hartje van de stad."

Shop in Berlijn

Voor de shop in Berlijn koos Floris van Bommel bewust voor een compact boetiekconcept met een gastvrije, wat ludieke sfeer. Het interieur is opzettelijk eenvoudig en ongedwongen gehouden: strak witte wanden, een betonnen, atelierachtige vloer, her en der gemakkelijke fauteuils, een oude werkbank en ander opvallend meubelmateriaal. Kortom, een shop met personality.

B&B Tradeshow

Bijna tegelijk met de opening van de shop vond in Berlijn ook de Bread & Butter tradeshow plaats, een vakbeurs van sport, street en casual fashion. "Als je een merk sterk wilt introduceren, dan moet je op de B&B staan," meent Floris. "Die wordt twee keer per jaar in de hangars van de voormalige luchthaven Tempelhof gehouden. Dat hebben we flink uitgebuit. Onze stand was 30 meter breed, vijf meter hoog, dat trok aandacht!"

Design door: Gielissen Interiors & Exhibitions

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Concept tot uitvoering


Branches

Retail

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten