Ferrari

Ferrari & Gielissen samen naar succes
Foto 1/5
Twee attracties voor het Ferrari World indoor themapark

De ultieme jongensdroom

Noem de naam Ferrari en menig mannenhart gaat sneller kloppen. Ferrari staat voor rood, snel en Italiaans. En sinds kort is daar een Oosters tintje aan toegevoegd: in het Arabische Abu Dhabi is onlangs het Ferrari Theme Park verrezen.

Grootste indoor park ter wereld

Het park is het grootste indoor themapark ter wereld, met een totale binnenoppervlakte van 86.000 vierkante meter. Er zijn twintig bijzondere attracties, die allen zijn gebaseerd op een ongeëvenaarde beleving rond het merk Ferrari. Samen met P&P Projects was Gielissen verantwoordelijk voor de bouw en inrichting van twee belangrijke attracties: 'Made in Maranello' en 'The Racing Legends'.

Vanwege de grootte van het project werd Gielissen de hoofdaannemer en heeft zij het project, in nauwe samenwerking met haar partner P&P Projects -in dit geval als producent van de scenery, replica’s en Multi Movers- in oktober 2010 compleet opgeleverd.

Een kijkje in het productieproces

In 'Made in Maranello' krijgt de toeschouwer een kijkje in het productieproces van Ferrari productieauto's in de beroemde fabriek in het Italiaanse Maranello. Bijzonder, want Ferrari laat normaliter alleen kopers van een nieuwe Ferrari toe bij de productie. De oppervlakte van 'Made in Maranello' bedraagt 4.000 vierkante meter.

De complete Ferrari historie

Bij de ´The Racing Legends´ staat de complete historie van Ferrari centraal. De toeschouwer krijgt een audio-visuele belevenis van het begin van de carrière van Enzo Ferrari tot aan de huidige positie van Ferrari als het meest toonaangevende racemerk ter wereld. Gielissen bouwde de totale attractie, waarvan de totale oppervlakte 5.000 vierkante meter bedroeg.

Design door: P&P Projects

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Attracties

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten