Dutch Pavilions

Powered by Gielissen

"Meld u zich nu aan om er zeker van te zijn van een locatie!"

Foto 1/5
Nordic Organic Food Fair 2018 14 &15 november - MalmöMässan, Zweden

Scandinavië groeit en bloeit 
Wist u dat Scandinavische consumenten het meest biologisch zijn?

De biologische sector is enorm in opmars. Scandinavië behoort tot de koplopers. De consumenten zijn het meest ‘pro-biologisch’ ter wereld: het marktaandeel van biologisch eten bedraagt maar liefst 9.9% in Denemarken en 9% in Zweden. In heel Scandinavië is de markt goed voor meer dan €4,5 biljoen.

Bedrijfsleven en overheid blijven investeren in bewustzijn bij de consument, biologische boerderijen, start-ups en initiatieven. Voor aanbieders van bio-producten zijn er op Scandinavische markt legio mogelijkheden.

Nordic Organic Food Fair
De Nordic Organic Food Fair is de enige vakbeurs op het gebied van biologisch eten & drinken in de Scandinavische regio. In 2017 waren er 480 deelnemers uit 40 landen en 4724 bezoekers uit meer dan 60 verschillende landen. De verwachting voor 2018 ligt op meer dan 500 deelnemers en 5000 bezoekers. Maak kennis met vooraanstaande resellers in biologische eten en drinken, ontdek de Scandinavische markt, internationale merken en spannende nieuwe start-ups. Meer informatie: www.nordicorganicexpo.com

Dutch Pavilion
Na twee succesvolle edities van het Dutch Pavilion op de Nordic Organic Food Fair presenteert een groep Nederlandse bedrijven zich opnieuw in Malmö, Zweden. In 2018 krijgt het Dutch Pavilion een bijzondere bar waar biologische bieren geproefd kunnen worden. Dit is uniek op de beurs en zal ongetwijfeld een enorme bezoekersstroom te stimuleren. Meer informatie hierover volgt later.
Interesse om een bijdrage aan deze bar te leveren? Neem dan contact op.

Missievoucher
Als Dutch Pavilion deelnemer kunt u in aanmerking komen voor een RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) missievoucher t.w.v. € 1.500,-. Via deze link komt u op de site voor meer informatie en criteria.

Waarom deelnemen?
Met Dutch Pavilions kunt u als bedrijf, samen met Nederlandse collega's, opvallend deelnemen aan de Nordic Organic Food Fair. Gielissen zorgt er met een spraakmakend paviljoen voor, dat Nederland nadrukkelijk in beeld komt. En binnen die fraaie context kunt ú zich als bedrijf scherp profileren. Samen optrekken heeft hier absoluut voordelen: u krijgt volop aandacht, u wordt volledig ontzorgd, u maakt als exposant gebruik van onze nauwe contacten met de ambassade, organisatie en sprekers.

Meer informatie en inschrijven
Ons team heet u graag van harte welkom in het Dutch Pavilion! Indien u het bijgaande inschrijfformulier invult en terugstuurt bent u alvast verzekerd van een plaats.

Geïnteresseerd in deelname met een stand, neem dan contact op met:
Alyssa Schipper, +31 6 5379 1440 of +31 20 581 1411 of mail naar dit adres

Design door: Gielissen

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten