Cehave Landbouwbelang Voeders

Cehave Landbouwbelang Voeders & Gielissen samen naar succes

"De beursstand overtrof alle verwachtingen. Het concept klopte, de indeling, de toegankelijkheid én de uiterst hoge attentiewaarde."

Jean Paul van Kuijk
Manager Marketing
Cehave Landbouwbelang Voeders

Foto 1/2
Cehave's beursstand op de Landbouw Vakbeurs

Beursstand als imagebuilder

De veehouderij is flink in beweging. Steeds meer kleine bedrijven houden er mee op, grootschaligheid is de trend. Toeleveranciers zitten dan ook in een verdringingsmarkt: veel aanbieders voor een afnemend aantal veeteeltbedrijven. Cehave Landbouwbelang besloot daarom tot een weloverwogen imagobijstelling, beginnend met een blikvangende beursstand.

Wat Cehave doet en is

Cehave Landbouwbelang is een coöperatieve onderneming met ongeveer 5.500 (Nederlandse) leden. De organisatie, met productielocaties in Nederland, andere Europese landen en Zuid-Oost Azië, telt zo'n 2.000 medewerkers. Met dit werknemersbestand en een jaaromzet van bijna 1 miljard euro behoort Cehave Landbouwbelang tot de Europese top van veevoederproducenten.

Positioneringonderzoek

Uit uitgebreid positioneringonderzoek van Cehave bleek dat hun sterktes onvoldoende duidelijk waren. Imagoaanscherping en -bijstelling dus, dat was de boodschap.

De 'eyecatcher' van de beurs

Beurzen zijn in de veehouderij een cruciaal communicatiemiddel. Daar komen je leden en klanten, dat is even hét meetingpoint. Cehave wilde op de eerste belangrijke landbouwbeurs die binnen de campagne viel ons nieuwe gezicht volop laten zien. Met een beursstand die hun product- en marktleiderschap zou uitstralen. De realisatie overtrof alle verwachtingen. Onze stand was gewoon de 'eyecatcher' van de beurs.

Design door: Gielissen Interiors & Exhibitions

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten