British American Tobacco

British American Tobacco & Gielissen samen naar succes

"Wat me opviel was de slimme oplossingen waar Gielissen mee kwam"

Sebastiaan Vierkant
Facility manager
British American Tobacco

Foto 1/5
Vernieuwd 'eyecatch'-interieur voor BAT Nederland

Met vertrouwen de toekomst in

British American Tobacco (BAT), de op één na grootste tabaksfabrikant ter wereld, ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ondanks de uitgebreide regulering van tabaksgebruik. Deze externe druk kun je als bedreiging zien, maar ook als een uitdaging. BAT Nederland kiest voor het laatste.

Reorganisatie

Vanwege reorganisatie kwam het West-Europese hoofdkantoor naar Amstelveen. Deze reorganisatie had tot gevolg dat het interieur van onder andere de marketing en sales afdelingen een complete facelift kregen. Sebastiaan Vierkant, facility manager bij BAT Nederland: "Die nieuwe organisatiestructuur en de versterking van de marketingafdeling betekende dat we veel meer (internationale) bezoekers over de vloer krijgen. Daarom besloten we het bestaande interieur in een nieuwe jas te steken."

Fantastisch ruimtelijk effect

Sebastiaan: "Vooral de nieuwe ruimte-indeling is compleet 'out of the box', wat vooral komt door de zeven ronde kantoorunits, de 'bubbels' zoals we die hier noemen. Omdat die halftransparant zijn geeft dat de hele ruimte een fantastisch ruimtelijk effect." Het andere opvallende aspect is het hoge eyecatch-gehalte van het nieuwe kantoormeubilair. Zoals de bureaus in X- en Pac-Man-vorm, of met verspringende hoogteniveaus en voorzien van exceptionele draagconstructies.

Grote tevredenheid

Toen BAT met de architect rond was, kwam Gielissen in beeld. En dat tot grote tevredenheid. Op de vierde verdieping hebben we alles gebouwd, maar ook alles in de 'antichambre'; de kleine, strak gestylde wachtkamer bij de boardroom.

Design door: Baneker Van der Hoeven Architecten

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Samenwerking met architecten


Branches

Utiliteit

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten