A-ware Food Group

Oer-Hollands familiebedrijf en Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie
Foto 1/5
Hypermodern ambachtsproduct

Onze bijdrage bestaat uit de invulling die er gegeven is aan die ruimtes waar klanten van A-ware/Fonterra worden rondgeleid om het productieproces te bekijken. Deze invulling is tot stand gekomen in samenwerking met  Buro Bogaarts (als interieurarchitect) en Imagro (communicatiebureau).
Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de Operators-ruimte. Deze is helemaal in het wit uitgevoerd om de belevenis te creëren dat de bezoeker zich in een melktank bevindt. Kleine details benadrukken dit gevoel.
De hele gang rondom de productieruimtes van de fabriek is zodanig aangekleed dat het industriële gevoel verdwijnt terwijl het verhaal wordt verteld over hoe de oprichters van A-Ware ooit zijn begonnen met met hun bedrijf. Toen de hele productie van zuivel nog een handmatige ambacht was.
De kantoren zijn gedecoreerd met houten panelen waarop eindproducten zoals verschillende soorten kazen en oude gereedschappen in fotokwaliteit zijn geprint.
Een 'state-of-the-art' en een hypermoderne kaasfabriek met de meest duurzame apparatuur maar waar het gevoel te maken te hebben met een ambachtsproduct absoluut behouden is.

Een mooi voorbeeld van 'what you see is what you get' is onderstaande plaatje: boven het ontwerp in de vorm van een visual, daaronder het uiteindelijke resultaat.

WYSIWYG A-ware

Design door: Buro Bogaarts

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten