Amsterdam The Grand

Amsterdam The Grand & Gielissen samen naar succes
Foto 1/3
Grandioze metamorfose van The Grand-interieur

Grandioze metamorfose van een exclusief 5-sterrenhotel

Eén van de mooiste en meest luxueuze hotels van Nederland bevindt zich aan de Oudezijds Voorburgwal in hartje Amsterdam: Sofitel Amsterdam The Grand. Zo exclusief en comfortgericht als het huidige hotel is, zo bijzonder en gevarieerd is de geschiedenis van het gebouw. In 2008 werd het interieur van The Grand volledig verbouwd, en Gielissen had daar een belangrijk aandeel in.

Interieurverbouwing

Gielissen nam een belangrijk deel van de interieurverbouwing op zich. Zo hebben we in de lobby vier verlichte receptie- & incheckdesks en VIP-incheckbalies van alabast gerealiseerd. De klassieke bibliotheek voorzagen we van alle (met leer ingelegde) wandbetimmeringen en van diverse meubels. In het restaurant zijn we naast de interieur- en vaste meubelelementen ook verantwoordelijk voor de entreebogen, glaswanden, parketvloer, plafonds en voor de plexiglasreplica's van de originele Karel Appel-wandschildering in de entree.

Speciale aandacht

Speciale aandacht vroegen de buffetten, de wijnkast, de verlichte Cocktail Bar en Raw Bar van gebogen corian en ceasarstone (uiterst exclusieve interieurmaterialen). In deze bars installeerden we ook de led-verlichting en de warmte- en koeltechniek. Op dit moment zijn we bezig met de inrichting van de zes comfortsuites en naar verwachting worden dit jaar ook nog de appartementen, het Spa & Fitness wellness center en de meetingrooms door ons onder handen genomen.

Design door: SM Design - Sybillede Margerie Desgin

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Geleverde diensten

Samenwerking met architecten


Branches

Horeca

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten