Amstel

Amstel & Gielissen samen naar succes
Foto 1/2
Barconcept op Helden van Amstel LIVE!

Geen 'vrienden van', maar 'Helden van Amstel LIVE!'

Vorig jaar bracht Roel van Velzen tijdens Vrienden van Amstel LIVE! een aantal nummers van zijn favoriete popgroep Queen mee. Iets wat normaliter niet gebruikelijk is, maar het publiek waardeerde het enorm. Dat bracht de organisatoren op een idee: zullen we van dit onderdeel een apart evenement maken? Het reizende muziekcircus Helden van Amstel LIVE! was geboren.

In de huid van...

Topartiesten kruipen in de huid van hun drie grootste voorbeelden. Tijdens de eerste editie stonden Van Velzen, Nick & Simon en Miss Montreal - onder leiding van Edwin Evers en zijn band - op het programma. Van Velzen speelde nummers van Queen, The Police en Keane, zangeres Miss Montreal zong nummers van Bon Jovi, No Doubt en Sheryl Crow en Nick & Simon lieten met nummers van Simon & Garfunkel, Wham! en The Beatles zien waar zij hun inspiratie vandaan hebben gehaald.

Barconcept

Gielissen werd gevraagd een speciaal barconcept te ontwikkelen dat aansluit bij het Helden van Amstel LIVE!-concept en de juiste 'vriendensfeer' uitstraalde. We maakten twee bars, bestaande uit 4 meter hoge verlichte Amstelbierglazen, met daarvoor een Amstelbar: een 16 meter lange bar die op verschillende evenementen ingezet kan worden.

Design door: Gielissen Interiors & Exhibitions

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Branches

Horeca

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten