Amels

Amels & Gielissen samen naar succes

"Gielissen's concept, de snelheid en accuratesse van werken: complimenten, hoor"

Victor Caminada
Marketing Manager
Amels

Foto 1/4
Amels's superjachten op de Monaco Yacht Show

Superjachten verdienen een superstand

Met de superjachten die Amels maakt, heeft het bedrijf een wereldreputatie opgebouwd. De ultieme combinatie van de meest geavanceerde scheepvaarttechnologieën, een ongekend luxeniveau en pure nautische esthetiek. Vanzelfsprekend is Amels op elke grote internationale jachtshow present. Dus ook op de allerbekendste: de Monaco Yacht Show. Gielissen ontwierp en bouwde de stand voor deze beurs.

Varende paleizen

Victor Caminada, Marketing Manager bij Amels: "Onze premiumjachten zitten qua kwaliteit, luxe en technologie in het allerhoogste segment. Grote beurzen zijn voor ons een belangrijk marketing- en salesinstrument. Een jacht moet je zien, moet je ervaren, moet je letterlijk voelen en beleven, dan val je ervoor."

De Amels 199

In Monaco stonden de grote merken gebroederlijk naast elkaar op de overdekte boulevard. De Amels-stand sprong er uit. Victor: "We hadden Gielissen verteld dat op deze show ook ons nieuwe premiumjacht – de Amels 199 – officieel zou worden gepresenteerd. Ze hebben daarop heel slim bepaalde features van de Amels 199 in het standconcept geïntegreerd."

Knap werk

"Op de beurs bleek dat de beursorganisatie de verkeerde tekeningen had aangeleverd. Terwijl de stand op basis van die tekeningen in Amsterdam was geprefabriceerd! Gielissen heeft dat in een paar dagen tijd op de standlocatie rechtgezet. Knap werk!"

Design door: Gielissen Interiors & Exhibitions

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten