AGFA Gevaert

AGFA Gevaert & Gielissen samen naar succes

"Gielissen had de stand mooi ingevuld door centraal een imposante infodesk op te stellen waar alle paden in de stand naar toe leidden. Een prima idee"

Ronald Marien
Director Marketing Communications van AGFA
AGFA Gevaert

Foto 1/5
AGFA stand op Drupa, vakbeurs voor printmedia

Acte de présence met 3.000 m2

De Drupa in Düsseldorf is een vierjaarlijkse, grootste mondiale vakbeurs op het gebied van printmedia. Elke zichzelf respecterende organisatie die in deze branche actief is, geeft daar nadrukkelijk acte de présence. Dus ook AGFA, al jarenlang 25 jaar klant van Gielissen.

Klanten en prospects

De Drupa-stand moest aan drie cruciale criteria voldoen: hij moest imposant zijn, hij moest een echte ontmoetingsplaats worden en hij moest omzet genereren. Daar was niet alleen een uitgekiend standconcept voor nodig, maar ook een effectieve communicatie-strategie.

Publiekstrekker

Naast het bezoeken van de stand, nodigde AGFA bezoekers uit voor een veiling om 16.00 uur. Ronald Marien, Director Marketing Communications van AGFA: "Dat was een idee van Gielissen. We hadden namelijk aangegeven dat we een evenement wilden tijdens de Drupa dat én als publiekstrekker functioneerde én omzet genereerde.

100 miljoen euro

Ronald: "Na afloop telde de opdrachtportefeuille meer dan 100 miljoen euro. En dat komt dus voor een deel ook mee op het conto van Gielissen. Ook op de Drupa heeft Gielissen weer bewezen dat perfecte samenwerking tot even perfecte resultaten leidt."

Design door: Gielissen Interiors | Exhibitions | Events

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten