Wie zijn wij

Wij stellen ons graag aan u voor
Wie zijn wij

Sinds 1937 uitgegroeid tot marktleider

Gielissen Interiors | Exhibitions | Events is sinds 1937 uitgegroeid tot marktleider in Nederland en behoort tot de top van branchegerelateerde bedrijven in Europa. Wij ontwikkelen en realiseren effectieve oplossingen voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Divers werkterrein
Ons werkterrein is erg divers: interieurprojecten, ruimtelijke presentaties en realisatie van evenementen en congressen. Daarbij staat het behalen van hoog rendement voor opdrachtgevers hoog in het vaandel.

300 professionals
Onze 300 professionals ontwerpen en realiseren driedimensionale projecten in elke vorm en grootte. Professioneel projectmanagement staat garant voor kosteneffectieve prijskaartjes en flexibele oplossingen. Bij alle activiteiten staan overleg en samenwerking centraal. Uw succes is ons succes.

De juiste partner
Met een jaarlijkse omzet van ca. 70 miljoen euro en circa 1525 projecten per jaar kan u er gerust op zijn dat Gielissen Interiors | Exhibitions | Events de juiste partner is.

Vestigingen en partnerships
Gielissen heeft tien vestigingen. Vijf in Nederland (Amsterdam, Eindhoven en 3 in Helmond), twee in Duitsland (Hannover en Stuttgart), één in België, één in de Verenigde Staten en één in de Verenigde Arabische Emiraten. Door onze diverse projecten in zoveel landen hebben we in de loop van de afgelopen jaren wereldwijd een groot netwerk van lokale en betrouwbare partners en leveranciers verzameld. Hierdoor kunnen we overal ter wereld dezelfde kwaliteit bieden.

Gielissen als communicatiespecialist
Gielissen beschikt over deskundigheid op het gebied van geïntegreerde communicatie. Zo werken we nauw samen met reclamebureaus, maar ook ontwikkelen en realiseren we in overleg met opdrachtgevers communicatieconcepten.

Gielissen en onderwijs
Gielissen heeft, vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid, veel aandacht voor onderwijs (als leerbedrijf, voor stages en gastlessen). 

Daarom Gielissen

  • Uitgebreid servicepakket en maatwerk
  • ISO 9001/ISO 14001 gecertificeerd
  • Creativiteit
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • Flexibiliteit

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner