Partners

Bezoekt u ook eens deze sites
Partners

Branchegerelateerde websites:

Expo Jaarprijs - De Nationale ExpoJaarprijs beloonde de meest succesvolle uitingen van livecommunicatie. Opdrachtgevers die het succes van hun beurs, evenement of congres onder de aandacht willen brengen, konden deelnemen aan de Nationale ExpoJaarprijs. Gielissen had zitting in de raad van advies.

UFI - De internationale overkoepelende branchevereniging voor de exhibition branche. UFI's doel is het representeren, promoten en ondersteunen van hun leden en de exhibition branche wereldwijd.

Het CLC - Centrum voor Live Communication is dé brancheorganisatie voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen en evenementen. Ontstaan uit de fusie tussen Esah, FbtN, en VNC.

 

Onderwijsgerelateerde websites:

Gielissen is sterk betrokken bij, voor onze branche, relevant onderwijs en heeft banden met o.a. de volgende onderwijsinstellingen:

Mediacollege Amsterdam, kortweg MA, is een echte vakschool voor creatieven die in de toekomst een uitdagend beroep in de media willen. De school is o.a. gevestigd in een voormalig Gielissen pand. Gielissen is adviseur voor de opleiding Standontwerpen.

De Reinwardt Academie is de eerste en enige hbo-opleiding op het gebied van cultureel erfgoed in Nederland en maakt deel uit van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. De academie leidt op voor een groot aantal beroepen in de erfgoedsector. Gielissen heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de minor Exhbition Direction en geeft gastlessen.

Nimeto Utrecht is een zelfstandig vakcollege op mbo-niveau voor beroepen in de branches schilder, interieur, reclame & presentatie. Gielissen verzorgt regelmatig stageplaatsen voor studenten van deze opleiding.

SintLucas in Boxtel is een zelfstandig mbo vakcollege voor beroepen in de branches communicatie & reclamevormgeving, ruimtelijke & interieurvormgeving en restauratie & decoratie. Gielissen verzorgt regelmatig stageplaatsen voor studenten van deze opleiding.

Hallo© is een eenjarige postdoctoraal opleiding voor toegepaste creativiteit. Gielissen is sponsor van Hallo Academie.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner