Nieuws

De laatste ins en outs van Gielissen
Terug naar Nieuws

SMS "Succesfactor 2662" naar 4422 en help ons winnen!

Kent u De Succesfactor? Het is hét tv-businessprogramma op RTL dat succesvolle bedrijven voor het voetlicht brengt. Niet alleen om te laten zien wat Nederlandse ondernemers in deze economisch moeilijke tijden nog in hun mars hebben, maar ook om daarmee andere ondernemers te inspireren. Het bedrijf dat dit het beste en meest opvallend doet wordt uiteindelijk bekroond met de TV Succes Award, de belangrijkste Nederlandse ondernemersprijs. En die bekroning staat er aan te komen!

Hoe werkt het?

Het afgelopen jaar kwamen elke week in het programma 5 bedrijven aan bod: hun core business uiteraard, maar ook de commerciële ambities en strategieën, spraakmakende projecten etc. Deze bedrijven zijn geselecteerd op basis van strikte, objectieve criteria. Afgelopen juni viel Gielissen - genomineerd voor de interieurbranche - deze tv-eer te beurt. Wellicht heeft u dat toen gezien.

Op zaterdag 25 januari 2014 vindt de feestelijke verkiezing plaats en wordt bekend gemaakt wie de Award heeft gewonnen. Dat gebeurt door een deskundige jury én door het publiek. Het publiek - ú hopelijk ook - doet dat door tussen 4 en 10 januari via sms op hun favoriete bedrijf te stemmen.

Dus als u vindt dat wij de TV Succes Award verdienen, sms dan tussen 4 en 10 januari naar 4422: succesfactor 2662. (Dat laatste nummer staat voor ons bedrijf. Let wel: tussen succesfactor en 2662 moet een spatie.)

Alvast hartelijk dank!

Meer info over de prijs zelf vindt u op www.desuccesfactor.com.

Bijlage : Gielissen Succes Award 2013

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner