Nieuws

De laatste ins en outs van Gielissen
Terug naar Nieuws

Jiffy wint prijs voor beste stand! Ontwerp/uitvoering door Gielissen.

Van 1 oktober tot en met 3 oktober heten ca. 300 deelnemers u van harte welkom tijdens de 24e Internationale boomkwekerijvakbeurs GrootGroenPlus in Zundert.

Een beurs, waarop kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en België u op de hoogte stellen van laatste ontwikkelingen in dit vakgebied.

Prijzen Groot Groen Plus

Dit jaar heeft de jury de stand van Jiffy beoordeeld als beste stand toeleveranciers. Op de website Groot Groen Plus: ‘Jiffy Products International uit Moerdijk kreeg voor haar zeer kleurrijke, lichte en opvallende stand de Jan van Dongen prijs, de standprijs voor toeleveranciers.’ 

Pieter van Dongen, Sales Manager Benelux: ‘Prijzen winnen is altijd leuk, maar om in   2014 (na de nominatie in 2013) de prijs te mogen winnen voor de beste stand van toeleveranciers is heel bijzonder. Helemaal speciaal voor mij persoonlijk, omdat de prijs vernoemt is naar mijn oom, Jan van Dongen, overleden in 2012. Jan was actief in de boomkwekerij als vertegenwoordiger en actief in de politiek om ook daar de belangen van de agrarische sector te behartigen. Zijn passie en betrokkenheid waren en blijven een voorbeeld voor een ieder en ik stel het zeer op prijs dat deze prijs naar hem is vernoemd.  En dan heeft Jiffy deze prijs gewonnen voor de stand, dat is mooi, voor ons de uitdaging om diezelfde betrokkenheid en passie die oom Jan had in te (blijven) zetten om de sector van perfecte substraten en groeivermeerderingssystemen te voorzien.’

Bezoek Groot Groen Plus en neem een kijkje in onze stand, u kunt ons vinden op stand nummer 80.

 

Tenax Tree-Plugs & Seeds uit Rijsbergen won de Jac. Loddersprijs voor beste groene stand. De jury was erg lovend over de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen in de stand.

http://grootgroenplus.nl/news/65/51/Prijzen-op-GrootGroenPlus


Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner