Nieuws

De laatste ins en outs van Gielissen
Terug naar Nieuws

Gielissen tijdens de Internationale Meubelbeurs in Milaan

Gielissen presenteert in samenwerking met partners DuPont en Koledo vol trots de Dynamic LEDwall tijdens de Milanese Design Week in de Zona Tortona, de oudste alternatieve plek buiten de beurs. Op de Via Tortona 31 is te zien wat de Dynamic LEDwall kan betekenen voor elk interieur. 

Voor de designwereld is de Salone Internazionale del Mobile veruit de belangrijkste beurs van het jaar. De oudste alternatieve plek buiten de beurs, de Zona Tortona, profileert zich ook dit jaar zelfstandig en heeft ook veel ruimte gereserveerd voor jonge ontwerpers.

Hoewel de aanduiding ‘fuori salone’ – voor alle evenementen en exposities buiten de Salone del Mobile – nog een centrale plek suggereert voor de meubelbeurs, zijn de alternatieve evenementen in de stad al jaren belangrijk. Sterker nog, deze lijken steeds meer toe te nemen in belang zowel als in aantal.

Kortom; als je Milaan bezoekt tijdens de Design Week, kun je een bezoekje aan de Zona Tortona niet overslaan. Toegang in tegenstelling tot de beurs zelf is gratis en de openingstijden zijn elke dag van 10 tot 10. Klik hier voor meer informatie.

Bijlage : Uitnodiging Via Tortona 31

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner