Nieuws

De laatste ins en outs van Gielissen
Terug naar Nieuws

Gielissen neemt Robo Business Media over

Gielissen Interiors | Exhibitions | Events heeft met ingang van 28 maart 2018 alle
activiteiten van Robo Business Media (RBM) overgenomen. De activiteiten worden
vanaf nu uitgevoerd onder de naam Gielissen Tradeshows | Conferences. Hieronder vallen onder andere de evenementen TUS Expo (Rotterdam, Nederland) en TUS Nordics.

Martijn van Dijk leidt de activiteiten. "Ik ben zeer verheugd met het feit dat Gielissen de activiteiten van RBM voortzet. Daarmee is de continuïteit van de bestaande evenementen gewaarborgd".

Andre Hoeben (COO van Gielissen Interiors | Exhibitions | Events): “De activiteiten passen uitstekend bij onze groeiambitie en sluiten aan bij onze organisatie. Belangrijk uitgangspunt is dat we met partners (associaties, universiteiten, ecosystemen, etc) de bestaande evenementen succesvol gaan uitbouwen. “Met de markt, voor de markt”.

Martijn werkt al bijna twintig jaar in de wereld van internationale handelsbeurzen en conferenties, en daarvoor werkte hij in de luchtvaartindustrie en de horeca. Hij begon zijn loopbaan in evenementen bij UBM, en werkte vervolgens voor de managementafdeling van Gielissen Exhibitions. In 2015 zette hij samen met 2 partners een eigen evenementenbedrijf op en organiseerde hij de eerste TUS Expo, sindsdien uitgegroeid tot het meest internationale en best bezochte evenement voor Unmanned Systems in Europa.

Neem voor meer informatie, aanvragen voor interviews of afbeeldingen contact op met Martijn van Dijk. Hij is te bereiken via telefoon 06 1979 1096 of mail.

 
 
 

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner