Nieuws

De laatste ins en outs van Gielissen
Terug naar Nieuws

Gielissen genomineerd voor De Nationale TV Succes Award

Wij zijn erg trots op de nominatie van ons bedrijf voor de Nationale TV Succes Award 2013.

De Succesfactor is het businessprogramma op RTL7 dat ondernemers wil informeren en inspireren. Elke week achterhalen zij de verhalen achter succesvolle Nederlandse bedrijven en interviewen ze bekende ondernemers over hun zakelijke strategieën.

Het programma draait om de genomineerden voor de TV Succes Awards en de uiteindelijke verkiezing van de succesvolste deelnemer aan het programma. In elke aflevering worden er 5 verschillende succesvolle bedrijven uit diverse branches getoond. Deze bedrijven zijn geselecteerd op basis van strikte criteria. De kijkers en een deskundige jury kiezen eind 2013 de winnaar van de TV Succes Award.

In april is ons bedrijf uitgebreid aan het woord geweest en zijn er filmopnames gemaakt bij de Mini Brandstore, een project waar wij ook ons steentje hebben mogen bijdragen. Voor deze nominatie zal er wederom een interview op locatie plaatsvinden. Deze opname vindt plaats op donderdag 13 juni aanstaande op Eindhoven Airport, waarna de uitzending op zondag 30 juni - 12.55 uur te zien is bij RTL7.

Lees hier meer over de TV Succes Award.

 

Bijlage : Succes Awards 2013

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner