Nieuws

De laatste ins en outs van Gielissen
Terug naar Nieuws

Gielissen feliciteert Lely met haar 'groene' innovatie campus

Opening “Groene” Lely

Gielissen Interiors & Exhibitions is heel trots op haar samenwerking met Lely. Dit toonaangevende Nederlandse familiebedrijf is wereldwijd bekend om haar innovatieve machines voor de agrarische sector.  Niet alleen mogen we mooie projecten uitvoeren op beurzen in Europa maar ook hebben wij mogen samenwerken aan de realisatie van het gloednieuwe interieur van deze ‘groene’ bedrijfscampus in Maassluis.

De hightech bedrijfscampus, die uitkijkt over de A20 omvat een kantoorgebouw dat geheel is ingericht volgens de principes van ‘Work Smarter’ (samen effectief en efficiënt werken), zodat de medewerkers innovatief, creatief en flexibel kunnen samenwerken. Tevens biedt de campus ruimte aan twee productiefaciliteiten. Op één daarvan worden de innovatieve producten voor in het melkveebedrijf geproduceerd, zoals melkrobots, stalproducten en voerapparatuur. Op de andere locatie, in de bestaande bouw vindt de productie van machines voor ruwvoederwinning plaats, dit gebouw is gekoppeld aan de nieuwbouw.

Het complex van 33.000 vierkante meter vertoont trekjes van een historische boerderij, met waterpartijen op het erf en aan de gevels nestkastjes voor gierzwaluwen en vleermuizen. Binnen zorgen tuintjes voor vocht en zuurstof. Stroom wordt opgewekt door een warmtekrachtinstallatie die draait op biobrandstof. Sensoren zorgen ervoor dat de verlichting binnen en buiten niet langer brandt dan nodig is. Met warmte uit bodemwater wordt het asfalt ’s winters sneeuw- en ijsvrij gehouden. Het gebouw heeft oplaadpunten voor elektrische fietsen en auto’s en de toiletten worden gespoeld met regenwater.

Opening

Al op 29 november jl. werd de nieuwe Lely Campus feestelijk geopend voor het personeel. Op 30 januari a.s. zal de Lely Campus officieel worden geopend voor externe genodigden door Koningin Máxima tijdens een besloten bijeenkomst. Op zaterdag 1 februari daarentegen opent de Lely Campus zijn deuren voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in dit mooie en duurzame complex.

U vindt de Lely Campus aan de Cornelis van der Lelylaan 1, 3147 PB Maassluis.

Voor meer informatie over Gielissen, haar projecten of duurzaamheid kunt u altijd contact opnemen met ons via mailadres info apenstaartje gielissen punt nl.

 


Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner