Nieuws

De laatste ins en outs van Gielissen

Gielissen neemt Robo Business Media over

23 april - Gielissen neemt Robo Business Media over.
Lees meer


Gielissen & Karmijn: samen verder groeien

25 september - Gielissen, marktleider in interiors, exhibitions en events gaat een samenwerking aan met Karmijn Kapitaal. Gielissen heeft de laatste jaren een grote sprong in omzet en resultaat gemaakt en wil die lijn graag verder doorzetten. Een aanzienlijk deel van die groei zal autonoom zijn, maarom een versnelling te kunnen realiseren en acquisities te kunnen plegen is kapitaal nodig. Daarom is Gielissen bijzonder verheugd over de toetreding van Karmijn Kapitaal als minderheidsaandeelhouder.  De huidige aandeelhouder en CEO Bart Wigman blijft de grootste aandeelhouder van Gielissen en zal ook de dagelijkse leiding houden.
Lees meer


Gielissen opent eigen vestiging in UK

5 september - Om haar groei te ondersteunen heeft Gielissen op 4 september een vestiging geopend in London, UK. Francis Mugford, die hier de leiding zal nemen, heeft al vele jaren ervaring op het gebied van events en tentoonstellingen en zal vanuit London de Engelse klanten en prospects van Gielissen nog beter kunnen bedienen. Het was al jaren een wens van Gielissen om zich als internationaal opererend live-communicatiebedrijf in het Verenigd Koninkrijk te vestigen. Door dichter op de markt te zitten wordt het mogelijk om de banden met onder andere de lokale ontwerp- en projectmanagementbureaus verder aan te halen.
Lees meer


Jan des Bouvrie tekent mee aan exclusieve houseboat

30 mei - Samenwerking tussen Jan des Bouvrie en Gielissen krijgt de vorm van een prachtige design houseboat.
Lees meer


Growingtogether & Make-A-Wish

2 mei - In het kader van #growingtogether en ons 80-jarig bestaan, hebben wij vorige week ons eerste project voor Make-A-Wish Nederland opgeleverd. Een heel bijzonder project met een lach en een traan: een snoezelkamer voor een ziek kind.  
Lees meer


Gielissen 80!

9 maart - Gielissen bestaat 80 jaar. #Growingtogether
Lees meer


Gielissen versterkt de business unit Events

30 januari - Gielissen is al decennia een van de grootste spelers in Europa op het gebied vanruimtelijke (beurs)presentaties. Het bedrijf is vastberaden om hetzelfde tebereiken in evenementen. De focus komt te liggen op internationale user events,productintroducties en brand events, met behoud van de bestaande activiteitenvoor merken (o.a. Heineken, Philips Lighting, Salesforce/T3Expo), associaties(o.a. ERA-EDTA, ESC, FDI) en beursmedia bedrijven (o.a. CloserStill Media,Pennwell en Deutsche Messe). Sinds kort is Gielissen Events gevestigd in eenmodern pand nabij Schiphol en wordt Gielissen Events geleid door RenéZwanenburg en Leen Jan van Dijke.
Lees meer


Gielissen schrijft weer zwarte cijfers

27 januari - Gielissen Interiors & Exhibitions in Eindhoven schrijft weer zwarte cijfers.
Lees meer


80 jaar Grüne Woche

26 januari - Staatssecretaris Sharon Dijksma (EZ) opent samen met met een delegatie parlementariers de Internationale Grüne Woche in Berlin.
Lees meer


Gielissen USA

21 november - In 2011 werd Nuance International onderdeel van de Gielissen Holding met het oog op verdere uitbreiding van de activiteiten op beurzen, interieurprojecten en events. Met het oog op de naamsbekendheid van de naam Nuance in Noord-Amerika bleef de naam ongewijzigd. Met ingang van deze maand echter gaat onze Amerikaanse operatie verder onder de naam Gielissen Interiors & Exhibitions USA.  
Lees meer


Jiffy wint prijs voor beste stand! Ontwerp/uitvoering door Gielissen.

3 oktober - Jiffy wint 'Jan van Dongen prijs' voor beste stand toeleveranciers  tijdens Groot Groen Plus. Bron: Jiffygroup website
Lees meer


Klok & Peel Museum Asten wint Museumprijs 2014

7 april - Gielissen feliciteert Klok & Peel Museum met deze prestigieuze prijs! En we zijn heel trots om samen met onze partners het vernieuwde interieur te hebben mogen verzorgen!
Lees meer


Gielissen tijdens de Internationale Meubelbeurs in Milaan

1 april - Gielissen gaat naar Milaan. Tijdens de Salone Internazionale del Mobile in Milaan van 8 t/m 13 april 2014 nodigen we u van harte uit ons te bezoeken op dé 'place to be' tijdens de Design Week; de Zona Tortona.
Lees meer


Zondag 19 januari 2014; Gielissen op Omroep Brabant TV.

17 januari - Aanstaande zondag 19 januari op Omroep Brabant TV vindt de uitzending van BV Brabant plaats om 09.00 uur, 10.00 uur, 11.00 uur en 12 uur. En een herhaling woensdag 22 januari a.s. om 20.52 uur en 21.52 uur. In het programmaonderdeel 'Back to Brabant' wordt er een kijkje genomen in de Gielissen 'keuken'!
Lees meer


Gielissen feliciteert Lely met haar 'groene' innovatie campus

10 januari - De Lely Innovatie Campus is de afgelopen twee jaar door Dura Vermeer Bouw gerealiseerd naar ontwerp van Machiel Hopman van architectenbureau ConsortArchitectsVermeer Bouw Zuid West in de Dijkpolder in Maassluis. 65 jaar geleden is Lely daar ook opgericht. De nieuwbouw was voor Lely noodzakelijk vanwege de sterk groeiende marktvraag, waardoor ook het aantal medewerkers flink is toegenomen. Bovendien wil Lely haar producten in een duurzame omgeving ontwikkelen en produceren. De gebouwen worden wegens talrijke energiebesparende snufjes de ’groenste’ van Nederland genoemd. De duurzaamheid ligt ver boven het gemiddelde.  Het is dan ook niet voor niks onderscheiden met het hoogste Europese duurzaamheidscertificaat; de BREEAM score ‘Excellent’ werd toegekend voor het kantoor en ‘Outstanding’ voor de productiehal. In Europa is deze hoogste duurzaamheidsonderscheiding voor een gebouw met industriefunctie nog niet eerder toegekend.
Lees meer


Gielissen genomineerd voor allround Beste Leerbedrijf 2013

7 januari - Genomineerden Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider 2013 zijn bekend. Eerder dit jaar won Gielissen Interiors & Exhibitions de verkiezing tot Beste Leerbedrijf 2013 in de hout- en meubelbranche. Deze nieuwe nominatie gaat om de verkiezing tot Beste Leerbedrijf 2013, in alle categorieën!
Lees meer


SMS "Succesfactor 2662" naar 4422 en help ons winnen!

6 januari - Maakt u ons dé winnaar van de nationale TV Succes Award? SMS "Succesfactor 2662" naar 4422! SMS'en is gratis (exclusief de kosten voor uw mobiele telefoon).
Lees meer


And the winner is..........Gielissen: Beste Leerbedrijf 2013!

8 november - Door de vakjury van Kenniscentrum SH&M is Gielissen op 7 november jl. uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing Beste Leerbedrijf 2013.
Lees meer


Gielissen Interiors & Exhibitions genomineerd voor Beste Leerbedrijf 2013

26 augustus - Samen met Gielissen Interiors & Exhibitions plaatsten ook  Brummel Projectinrichters en Verhoeven Timmerfabriek Nederland zich voor deze verkiezing.
Lees meer


Gielissen genomineerd voor De Nationale TV Succes Award

11 juni - Afgelopen donderdag heeft Gielissen de nominatie voor de Nationale TV Succes Award in de categorie ‘interieurbranche’ in ontvangst mogen nemen.
Lees meer


Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie