Tijdelijke tentoonstellingen

Tijdelijk, maar niet onbelangrijk

Tijdelijke tentoonstellingen

Tijdloze concepten voor tijdelijke tentoonstellingen

Een tijdelijke tentoonstelling lijkt misschien een ondankbare klus. Immers, er gaat tijd en geld in iets wat maar beperkte tijd te zien zal zijn. Niets is minder waar. Het maken van een tentoonstelling is erg belonend en geeft veel voldoeding. Want zeg nu zelf, zou u dat niet zijn bij onderstaande voorbeelden?

Soldaat van Oranje, de musical

Wie kent het verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis niet? Na het boek en de film kwam de musical. Op een historische locatie: in een grote hangar op het voormalig militair vliegveld Valkenburg te Katwijk. Een theaterspektakel dat z'n weerga niet kende. Niet alleen om het manhaftige verhaal en de toepasselijke locatie, maar ook om het unieke theaterconcept. Lees de hele case hier.

Holland Heineken House

Holland Heineken House is al jaren een begrip in de sportwereld. Een initiatief van Heineken en het NOC*NSF, is het sinds de eerste editie in 1992 in Barcelona op alle Olympische Spelen de vaste thuisbasis geweest voor Nederlandse sporters, familieleden en supporters. Het is dé ontmoetingsplek waar alles draait om sport- en sportbeleving. Ook bij de Winterspelen van 2010. Lees de hele case hier.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner? Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten