Musea

Nooit hetzelfde, altijd goed

Musea

Een museum(tentoonstelling) realiseren is natuurlijk alles behalve een routine klus. Niet alleen omdat het musea betreft, maar ook omdat het elke keer anders is. Door de jaren heen heeft Gielissen al voor heel wat musea gewerkt. Een selectie:

Het filmmuseum van Brussel

Het Brusselse filmmuseum had een probleem. Huisvesting en technische middelen voldeden niet meer niet meer om dit vermaarde filmarchief naar moderne maatstaven te bewaren en tentoon te stellen. Daarom werd het volledig verbouwd en van een compleet nieuw interieur voorzien. Lees de hele case hier.

Gevangenpoort

Al 125 jaar is de Gevangenpoort een museum over strafrecht in Nederland. Hier kunnen bezoekers zien hoe gevangenen vanaf de middeleeuwen werden opgesloten, berecht en gestraft. Toen het museum gerestaureerd en heringericht werd, werd ons om hulp gevraagd. Lees de hele case hier.

Van Gogh Village

Het Van Gogh Village is iets apart. Niet een echt museum, geen tentoonstelling, maar een 'bezoekerscentrum', gevestigd in het oude stadhuis van Nuenen. Hier krijgen bezoekers een kijkje in het leven van Vincent van Gogh in de periode dat hij in het Brabantse dorp woonde. Lees de hele case hier.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner? Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten