Attracties

Een beleving met een streepje voor

Attracties

Wie wil er nu niet attracties maken?

Het zal u niet verbazen dat attracties ontwerpen en ontwikkelen een speciaal plekje in ons hart heeft veroverd. Want wie wilde vroeger nu niet attracties maken? Door de jaren heen hebben we heel wat attracties gerealiseerd. Een selectie:

ING voetbalbus

Deze rijdende attractie werd in de aanloop naar het WK in Zuid-Afrika geïntroduceerd, want ING – met als huiskleur oranje – is sinds begin 2010 hoofdsponsor van het Nederlandse elftal. De bus, een oude Londense dubbeldekker uit 1981, heeft daarvoor zowel van buiten als van binnen een totale 'makeover' ondergaan. En in maar liefst drie weken tijd. Lees de hele case hier.

Ferrari Theme Park

Noem de naam Ferrari en menig mannenhart gaat sneller kloppen. In het Arabische Abu Dhabi is onlangs het Ferrari Theme Park verrezen, waar wij twee attracties hebben gebouwd: 'Made in Maranello' en 'The Racing Legends'. Lees de hele case hier.

Wereldexpo 2010

In onder meer Sevilla, Lissabon, Hannover en Zaragoza mochten wij het Nederlands paviljoen realiseren, en ook in 2010 was dat het geval. Het ontwerp van architect John Körmeling was bijzonder: een oplopende achtbaan, waaraan als expositieruimtes huisjes in verschillende architectuurstijlen zijn gehangen. Lees de hele case hier.

Wat verstaan wij onder 'attracties'?

Leisure, entertainment, vrije tijd, attracties, scenery, thematiseringen, experiences, belevingen, kortom voor alles wat te maken heeft met het realiseren van uw vrijetijdsproject. Van ontwerp tot en met realisatie, gebruikt u de expertise van Gielissen en haar partners om uw droom waar te maken.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner? Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten