Voor Particulieren

Vakkennis en vakkunde
Voor Particulieren

Ook particuliere opdrachtgevers kunnen bij Gielissen terecht

Interieurs bouwen in privéhuizen is een delicate zaak. Niet wat onze vakkennis en -kunde betreft, nee, het feit dat je team zich op privéterrein bevindt. Dat vergt een speciale, voorzichtige benadering. Iedereen heeft thuis zaken die echt privé zijn, waar een ander niets mee te maken heeft.

Privacy

Daarom zorgen we dat, als het even kan, steeds dezelfde mensen komen. Dat geldt ook voor een eventuele vervolgopdracht. Zodat de opdrachtgever niet steeds met nieuwe mensen te maken krijgt. Op geen enkele manier willen we dat de privacy van onze klanten in het geding komt. Dat behoort net zo goed tot de uitvoering van onze opdracht.

Voortgang

Omdat het bij Gielissen Botim per definitie om exclusieve projecten gaat, vinden particuliere opdrachtgevers het prettig om de voortgang letterlijk te volgen. Ook vóór het stadium van inbouwen op locatie. Zij zijn altijd van harte welkom, we gunnen ze graag een blik achter de ambachtelijke schermen. Open deuren en altijd bereid tot uitleg, dat hoort ook bij onze formule.

Een aanpak die werkt

Blijkbaar bevalt deze aanpak. We krijgen nooit klachten. Integendeel, bij een vervolgklus wordt regelmatig naar de medewerkers van de vorige keer gevraagd.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner? Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten

Geen gerelateerde projecten gevonden.