Utiliteit

Interieurbouw is teamwork

Utiliteit

Werken op hoog niveau, maar wel met beide benen op de grond

Van stadsarchief tot justitiepaleis, van een collegezaal tot een peuterspeelplaats, van representatieve directievergaderruimtes tot ludieke lunch- en koffieplaatsen voor medewerkers; Gielissen realiseert de meest uiteenlopende interieurs voor de utiliteitsmarkt. De markt waarin we de meeste ervaring hebben. En daarom hebben we alles in huis om uw interieurformule tot in het allerkleinste detail te realiseren.

Teamwork

Interieurbouw is teamwork. Zeker in de utiliteitssector. De architect, het bouwmanagementbureau, de aannemer, de installateur, de eindgebruiker, samen staan ze voor het uiteindelijke resultaat. Daarom moet je exact weten wat je aan elkaar hebt. Wat Gielissen betreft is dat logisch: we staan voor kwaliteit op elk niveau.

Slimme engineering, typisch Gielissen

We zijn sterk in het vertalen van ideeën en visie naar realiseerbare oplossingen. Daarom zijn we een handige gesprekspartner voor architecten. Er wordt bij ons altijd gewerkt vanuit strak en transparant projectmanagement. En onze engineering speelt een cruciale rol bij dit soort projecten.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner? Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten