Retail

Dé formule voor elke winkelformule

Retail

Het vakkundig, optimaal ingespeeld team van Gielissen

Tijdsdruk, daar draait het bijna altijd om bij het (opnieuw) inbouwen van een winkelinterieur. Een dichte deur betekent namelijk geen klanten en geen inkomsten. Waarbij het weinig verschil maakt of het om een individuele winkel gaat of om een hele keten. Snel, flexibel en volgens de hoogste kwaliteitsnormen werken, daar gaat het om.

Probleem? Nee, kwestie van minutieus voorbereiden, soms improviseren en adequaat opereren. En of het nu gaat om een nieuw interieur of een renovatie, om het totaal of om een deel, u weet zeker dat u een vakkundig, optimaal ingespeeld team over de winkelvloer krijgt. Dat er garant voor staat dat u exact krijgt wat uzelf of uw architect op papier heeft gezet.

Thuis voelen

Hoe verschillend winkelformules ook zijn, iedere winkelier wil dat z'n klanten zich in zijn zaak thuis voelen. En dat heeft ook direct met het interieur te maken. Daarom is het goed te weten dat Gielissen alles in huis heeft om uw interieurformule tot in het allerkleinste detail te realiseren. Tot en met turnkey-oplevering.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner? Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten