Horeca

Wij weten waar het in de horeca om draait

Horeca

Geld verdienen met gastvrijheid

Het verlenen van gastvrijheid is tegenwoordig een veelomvattende zaak. Juist nu het rookverbod van kracht is geworden en de kredietcrisis er nog een schepje bovenop doet, is het zaak dat de klant een reden heeft om te blijven komen. Die reden? Gastvrijheid!

Gastvrijheid

Gastvrijheid begint in eerste instantie bij de ondernemer zelf, die zijn passie voor het vak tot in details doorvoert. Dus ook locatie, prijs, assortiment, bediening, sfeer, enzovoorts, zijn allemaal ingrediënten die ervoor zorgen dat de klant zich thuis voelt en graag nog een keer terug komt.

Onze passie

De hele setting waarin zich dit spel afspeelt is de passie van Gielissen. En om het verschil te maken in een vak waar alles draait om emotie, moet je die passie kunnen delen en je kunnen verplaatsen in de gedachten van je klant en zijn gast. Alleen dan behaal je het optimale resultaat, rekening houdende met budget, planning en andere praktische aandachtspunten die in de horeca heel nauw luisteren.

Concept versterkend

Met een passend interieur komen al die verschillende ingrediënten het beste tot hun recht en dat versterkt het concept dat u als horecaondernemer graag bij uw gasten wilt overbrengen.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner? Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner

Meer projecten

Gerealiseerde projecten