Unieke producties

Geen één beursstand is hetzelfde
Unieke producties

Unieke producties voor unieke klanten

Natuurlijk is geen één beursstand hetzelfde. Toch benadrukken we graag dat Gielissen ook unieke producties maakt. Enkele voorbeelden:

BAUMA in München

De Bauma in München is de driejaarlijkse, grootste en meest toonaangevende mondiale vakbeurs op het gebied van bouwen. Alle grote toonaangevende namen in de bouwwereld vind je hier terug. Wij zijn er dan ook trots op voor een groot aantal van hen hun stand te mogen bouwen. Kobelco, JCB, JLG, Hitachi, AGCO, Tobroco en Kiesel zijn stuk voor stuk topbedrijven die dan ook niet mogen ontbreken daar.

Elke klant heeft zijn eigen vaste bouwteam dat al maanden van te voren bezig is met het opzetten van de stand ter plekke. dag en nacht wordt er soms doorgewerkt. Binnen en buiten. Vooral buiten is erg belangrijk omdat de prachtige grote bouwmachines vaak alleen maar daar passen - een ware jongensdroom! Hoewel elke klant uniek is en ook die aandacht krijgt, zorgen we ervoor dat we logistiek zoveel mogelijk tegelijk vervoeren. Dat scheelt in kosten voor onze klanten maar ook in tijd. Ook dit jaar is de Bauma voor al onze klanten zeer succesvol geweest. 

Prinses Christina Concours

Sinds 2007 toert het Prinses Christina Concours langs de Nederlandse basisscholen met de Classic Express, de eerste rijdende concertzaal ter wereld. In de Classic Express laten prijswinnaars van het Prinses Christina Concours jonge kinderen kennismaken met klassieke muziek. Al bijna 40.000 kinderen hebben genoten van een concert in de rijdende concertzaal.

De 'rijdende concertzaal' was eerst een trailer, die Gielissen omgebouwd heeft. De trailer kan hydraulisch worden uitgeschoven tot een grote concertzaal met plaats voor een complete basisschoolklas. Naast zitjes voor alle kinderen is er een podium voor ongeveer drie muzikanten, een presentator en een vleugel.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Direct contact? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.


Bel mij terug
of bel +31 (0)40 235 36 37

Meer projecten

Gerealiseerde projecten