Strategie & Marketing

Of: hoe wij rendement behalen

Strategie & Marketing

Communicatie is een wapen

Communicatie als wapen. Het klinkt raar, maar zo werkt onze strategie en marketing. Een hoog rendement is misschien wel het allerbelangrijkste dat u wilt realiseren. Een mooie beursstand is goede communicatie, maar het rendement is het enige wat telt.

Payback Ratio en ROI

Wij hebben vanuit het brede kader van onze praktijk gedurende een aantal jaren unieke, eigen praktische werkmodellen en methodieken ontwikkeld. De zogenaamde 'Payback Ratio' en de 'ROI' methode (Return On Investment) zorgen er voor dat wij van tevoren al doelstellingen vaststellen en berekenen hoe we die gaan behalen. Want behalen zullen we ze.

Rendement berekenen

Als we vroeger naar beursdeelnames keken, merkten we dat er vaak iets geks aan de hand was. Investeringen stonden tot op de euro nauwkeurig op de balans, de payback werd echter simpelweg op nul gesteld. Dat is wel heel weinig, maar als je niet weet hoe je dat rendement kunt berekenen, ook niet echt vreemd. Er was vanuit de traditie ook geen noodzaak om de payback te berekenen. Geld was er immers altijd wel. De beursdeelname werd gewoon in z'n geheel afgeschreven.

Het werkt

Met onze strategie en marketing ondersteunen we het ontwikkelproces van beursprojecten van onze opdrachtgevers. Getuige een hele reeks mooie en spectaculaire cases, kunnen we met trots zeggen dat de methodes werken.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Direct contact? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.


Bel mij terug
of bel +31 (0)40 235 36 37

Meer projecten

Gerealiseerde projecten