Mobiele Presentaties

Maximale exposure bij uw klant op de stoep

Mobiele Presentaties

Slim ondernemen betekent soms je doelgroep opzoeken. Letterlijk.

Bij een nieuw product, een innovatieve service of een merkintroductie staat u het liefst bij uw klant op de stoep. En dat kan. Eén op één communicatie geeft de beste kansen op succes. Geen concurrentie, geen afleidende factoren, wel maximale exposure. Een mobiele presentatie is een uitgekiend marketinginstrument dat op het juiste moment en op de juiste locatie kan worden ingezet. U bent uw concurrentie letterlijk ver vooruit.

Gielissen hits the road to your success

Gielissen heeft de knowhow, ervaring en partners om elke mobiele tentoonstelling voor 100% op doelstelling en doelgroep af te stemmen. Voor de ontwikkeling van de content - de inhoud van de show - bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zorgen we dat u geen omkijken meer heeft bij het plannen, vergunningen aanvragen, vooraankondigen versturen en flyers ontwikkelen.

Niet altijd on the road

Een mobiele tentoonstelling is niet per definitie een showroom op wielen. Wij hebben ook ervaring met presentaties in treinen en op schepen, in verplaatsbare luchthallen en als een reeks shows in hotels. In Nederland, Europa en overzee.

Een mobiele presentatie is een medium om eens flink voor te brainstormen met elkaar. Soms komen daar heel verrassende zaken uit. Bij deze bent u uitgenodigd.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Direct contact? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.


Bel mij terug
of bel +31 (0)40 235 36 37

Meer projecten

Gerealiseerde projecten