Meer Rendement

Wij helpen u een hoger rendement halen

Meer Rendement

Meetbaar het rendement van uw beursdeelnames verhogen

Hoort u ook steeds vaker: "Mooi die beurzen, maar wat levert dat nou helemaal op?" We kunnen u geruststellen: u bent de enige niet. Opdrachtgevers in onze praktijk, van de grootste tot de kleinere, worstelen er mee. En we merken dat het steeds actueler wordt. 'Accountability' is niet alleen een modewoord, maar krijgt steeds meer betekenis.

Met Gielissen Strategic Services naar hoger rendement

Daarom heeft Gielissen sinds 2009 een nieuwe service: Gielissen Strategic Services. Heel kort gezegd komt het er op neer dat wij hoger rendement realiseren door communicatie als wapen in stelling te brengen. Een wapen dat niet met hagel schiet, maar met scherp. Dat lijkt logisch, maar om allerlei redenen is dit - hoe onwaarschijnlijk dat ook klinkt - minimaal ontwikkeld in onze branche.

Werkmodellen en methodieken

Wij hebben vanuit onze praktijk gedurende een aantal jaren unieke, eigen praktische werkmodellen en methodieken ontwikkeld. Daarmee ondersteunen we het ontwikkelproces van beursprojecten van onze opdrachtgevers. Getuige een hele reeks mooie en spectaculaire cases, kunnen we met trots zeggen dat een en ander nu helemaal rijp is.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Direct contact? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.


Bel mij terug
of bel +31 (0)40 235 36 37

Meer projecten

Gerealiseerde projecten