Concept tot uitvoering

Het gehele traject onder één dak

Concept tot uitvoering

Van A tot Z

Dat Gielissen beursstands realiseert, wist u waarschijnlijk al. Het traject daarvoor, echter, doen we ook. Maar hoe gaat dat in zijn werk? We leggen het graag aan u uit.

Aan tafel

Of u nu al wel of niet een idee hebt, een gesprek is de eerste stap. Stap voor stap komen we dan samen tot een planning, of een uniek idee. Heeft u al een geheel afgewerkt idee in uw hoofd, dan kunt u - vanzelfsprekend - meteen met onze ontwerpers aan tafel.

Twee studio's

Als u deelneemt aan een beurs dan moet die stand er natuurlijk geweldig uitzien. Onderscheidend, indrukwekkend en communicatief. Op onze twee studio's werken 15 ruimtelijk ontwerpers, visualisers en multimediadesigners. Zij vertalen dagelijks ingewikkelde briefings van onze opdrachtgevers in pakkende concepten. Daarbij wordt de meest actuele designsoftware gebruikt. Resultaat: een fotorealistisch beeld van uw uiteindelijke beurspresentatie. Zij maken desgewenst ook een animatiefilm van het ontwerp, zodat u virtueel door uw stand kunt lopen. Dan ziet u alvast wat uw bezoekers straks gaan meemaken.

Opvallend, functioneel en communicatief

De afdeling Concept & Design bedenkt en maakt wat anderen niet zullen bedenken en maken. Opvallend, functioneel, communicatief en altijd uitgaand van het principe dat uw investering zoveel mogelijk rendement moet opleveren.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Direct contact? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.


Bel mij terug
of bel +31 (0)40 235 36 37

Meer projecten

Gerealiseerde projecten