Nieuws

De laatste ins en outs van Gielissen
Terug naar Nieuws

InnovationLAB - RAI en Gielissen op Horecava 2016

InnovationLAB - RAI en Gielissen Interiors & Exhibitions stellen noviteiten tentoon op Horecava 2016

Ook tijdens deze editie van Horecava, de jaarlijkse vakbeurs voor horecaprofessionals, kunnen bezoekers noviteiten ontdekken in het InnovationLAB. Dit platform voor innovatie en inspiratie is een initiatief van de RAI en Gielissen Interiors & Exhibitions.

De InnovationLAB beursstand, met een oppervlakte van 540m2, is een interessante ontmoetingsplek voor (jonge) ondernemers, onderzoeksinstituten en kenniscentra. Zij kunnen er netwerken en hun nieuwe ideeën delen met potentiele afnemers en investeerders. Ook wordt er voldoende aandacht geschonken aan algemene trends in de industrie.

Andre Hoeben, COO van Gielissen Interiors & Exhibitions, is trots op de samenwerking met het RAI InnovationLAB-team: “Voor Gielissen is innovatie essentieel in ons bestaan, wij zorgen er immers voor dat onze klanten hun nieuwe producten en diensten op de meest aantrekkelijke manier kunnen tonen aan hun doelgroep. Het InnovationLab is dan ook het platform van innovatie. We geven de bezoeker een kijk in hun wereld van de toekomst.”

Horecava en InnovationLAB zijn te bezoeken van 11 tot en met 14 januari in de RAI, Amsterdam.

InnovationLab Horecava RAI Gielissen 2016


Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel +31 (0)40 235 36 37
Stuur een e-mail of vraag nu meer informatie aan.

Meer informatie

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U bent op zoek naar een Full Service Partner?
Wij kunnen op elk punt van een project instappen.


Full Service Partner